Asetun Tähtiliikkeeseen ehdolle kansanedustajaehdokkaaksi

Maanantai 21.1.2019 klo 12:22


Tampereella 21.1.2019

Lehdistötiedote - Julkaisuvapaa heti

VaihtoehtoTampere valtuustoryhmän puheenjohtaja Aarne Raevaara asettuu Tähtiliikkeeseen (Seitsemän tähden liike) ehdolle kansanedustajaehdokkaaksi Pirkanmaan vaalipiirissä.

Tähtiliikkeen hyväksymät ehdokkaat julkaistaan maanantaina 21.1.2019 klo 14:30 eduskunnan Pikkuparlamentin kansalaisinfossa.                                                          

Raevaara haluaa osaltaan antaa mahdollisuuden äänestää seuraavissa eduskuntavaaleissa  vaihtoehtoa nykymenolle. Tarvitsemme todelliset eduskuntavaalit.

Raevaara ei aikoinaan hyväksynyt perussuomalaisten Sipilän hallituksessa tekemää politiikkaa. Mikäli Tähtiliikkeen esittämää hallittua maahanmuuttopolitiikkaa olisi toteutettu jo syksyllä 2015, olisi moni ikävä asia jäänyt toteutumatta.

Sekä Sipilän hallituksen että oppositiossa olevien puolueiden eriarvoistavan tai epäuskottavan politiikan sijaan Raevaara haluaa muodostaa osana Tähtiliikettä vaihtoehdon.

Raevaara pääsi Tampereen valtuustoon valitsijayhdistyksen ehdokkaana VaTan yhteislistalta. VaihtoehtoTampere ei toimi maakunnan, valtakunnan tai Euroopan unionin tasolla. Voidaksensa osallistua eduskuntavaaleihin Raevaara on asettunut ehdolle Tähtiliikkeen kansanedustajaehdokkaaksi.

Vaikka valtuustoryhmän puheenjohtaja lähtee mukaan Tähtiliikkeen eduskuntavaaleihin, VaTa ja Raevaara säilyttävät myös jatkossa saman linjan kuin tähänkin asti Tampereen kaupunginvaltuustossa. Olemme toimineet vaalien jälkeen niin kuin olemme luvanneet. VaTa ei ole taloudellisia etuuksia saadakseen luopunut antamistaan lupauksista. Kuntapolitiikassa ei tapahdu muutosta.

Lisätietoja antaa

Aarne Raevaara

Valtuustoryhmän puheenjohtaja VaTa


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini