Kiitän minua äänestäneitä yli tuhatta henkilöä - eduskuntavaalit menivät hyvin. Puolue menestyi ja menemme hallitukseen.

Toivottavasti olen jatkossakin äänienne arvoinen.

Toimin jatkossakin johdonmukaisesti.

---------------------------------------------------

Linja pitää − saat mitä tilaa

Poliitikot esittävät järkeviä ajatuksia – vaalien alla. Riittääkö se? Vaalien jälkeen lupaukset ja äänestäjät
unohdetaan.

Olen toiminut johdonmukaisesti ennen vaaleja ja niiden jälkeen. Mitä olen luvannut, sen mukaisesti olen toiminut. Linja pitää. Äänestäjäni ovat saaneet, mitä ovat tilanneet.

Jo riittää – Jotain rajaa

Marinin hallituksen mielikuvademokratia on maksanut jo kohtuuttomasti. Kustannuksia ei vähennä se, että lasku tulee myöhemmin.

Sanna Marin -myytti luotiin "rohkeudesta" poistaa Tampereen valtuustosalista toista mieltä oleva. Minut. Nyt sama peli jatkuu valtiotasolla.

Nytkin hillittömän velkaantumisen arvostelijat yritetään vaientaa. Marinin hallitus on antanut miljardeja muille EU-maille. Miksi? Eikö suomalaisten hyvinvointi pitäisi olla ensisijalla? Hallituksen keskinäiset riidat on ratkaistu
miljardien lainoilla ja kalliilla, turhilla hankkeilla.
Suomen
velkainen talous on kriisiytymässä ennätysvauhtia.


Näin ei pidä jatkaa. Suomen ja suomalaisten ei tarvitse yrittää pelastaa koko maailmaa. On keskityttävä olennaiseen. Suomalaisten arki, tavallisen elämän kustannukset on saatava kohtuulliselle tasolle. Hysterian lietsominen ja ideologiset hankkeet julkisin varoin on lopetettava

Velkaantuminen ja ylimitoitetut ilmastohankkeet uhkaavat
suomalaista hyvinvointiyhteiskuntaa. Hiilineutraali Tampere 2030 ja Suomi 2035 -ilmastohankkeiden vaikutukset ovat paljastumassa. Talous heikkenee ja elintaso laskee.

Asumiseen, ruokaan, autoiluun, tavarakuljetukseen ja teolliseen toimintaan lisätään miljardien ylimääräiset kustannukset ilmastonmuutoksen torjumisen nimissä − verotuksella, uusilla maksuilla, päästökaupalla ja direktiiveillä.

Ympäristöministeriö valmistelee polttoaineen huomattavan
kalliin bio-osuuden eli jakeluvelvoitteen nostamista jopa 40 prosenttiin. Kallis polttoaine vaikuttaa kaikkeen elämiseen. Sanna Marinin hallitus myönsi runsasta tukea turvetuotantokaluston romuttamiseen, vaikka kansallista energiaomavaraisuutta ja huoltovarmuutta pitäisi nostaa, ei vähentää.

Järjetöntä politiikkaa ei pidä jatkaa.

Politiikkaan pitää tulla selkeä muutos. Keskitytään suomalaisten asioihin.


Vaaliteemat


1 - ASIAT TÄRKEYSJÄRJESTYKSEEN


Suomi ja suomalaisten hyvinvointi on laitettava etusijalle.

- Suomen ei tarvitse yrittää pelastaa koko maailmaa.

2 - VAIHTOEHTO NYKYMENOLLE

Järkeä päätöksentekoon. Talous tasapainoon.

- Ei ideologisia hankkeita, ei holtitonta velkaantumista.


3 - TURVALLISUUS


Toimeentulo, hoiva, kadut, koulut, omavaraisuus, energia, maanpuolustus.

- Suomi ei tarvitse haittamaahanmuuttoa.